ON SOM

Els voltants de La Finestra

Què visitar per la zona

Actividades mapa delta del ebro

Platja de Migjorn

El riu Migjorn és una antiga desembocadura de l'Ebre que voreja l'Illa de Buda durant 3,5 km acabant a la platja del mateix nom.

Els Muntells

Poble petit envoltat d’arrossars i horta, molt a prop de platges verges i dels paratges més atractius del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Llacuna de l'Encanyissada

La llacuna més gran del Delta de l'Ebre. Indret protegit pel Parc Natural del Delta de l’Ebre. És un espai natural excel·lent per a l’observació d’aus.

Llacuna de la Tancada

Llacuna litoral amb una extensió de 250 hectàrees, sent un paisatge ric en espècies d'ocells i de peixos.

Badia dels Alfacs

Destaca per la gran quantitat d'ocells aquàtics i marins que acull. Constitueix el port natural més gran d'Europa.

Pont Lo Passador

Lo Passador és una infraestructura viària que uneix les poblacions de Sant Jaume d'Enveja (Montsià) i Deltebre (Baix Ebre). És el darrer pont sobre el riu Ebre abans de la desembocadura.

Balada

Visita Balada, un dels pobles més petits del Delta de l'Ebre, molt proper a Sant Jaume d'Enveja. Pots accedir per la via verda o carretera.

Deltebre

La població unida per dues barriades històricament enfrontades, Jesús i Maria i La Cava. És el poble més proper a la desembocadura de l'Ebre.

Riumar

Urbanització pertanyent a Deltebre i situada just al costat de la desembocadura del riu Ebre. Accedeix a la seva preciosa platja amb la teva mascota.

Platja de la Marquesa

Platja situada al sud de la península del Fangar, que mesura una mica més d'un quilòmetre de longitud. Està flanquejada per un sistema de dunes molt ben conservat.

Poble Nou del Delta

Situat en el cor del delta, és un poble amb molt d'encant on els seus carrers són enjardinats i destaca per les seves cases de color blanc. Zona gastronòmica molt coneguda.

Butterfly Charters

El Butterfly és un preciós veler clàssic amb 2 mastelers que va ser construït a l'illa de Formosa, Taiwan. Ofereix varietat de destinacions amb diverses activitats.

Sant Carles de la Ràpita

Poble costaner amb platges de gran categoria, que té grans construccions emblemàtiques i una cuina de mar espectacular.

L'Ampolla

El nom de la població té a veure amb els components del Delta de l'Ebre: la mar, la badia, l'aigua, la terra i les dunes.

La Finestra del Delta

Ubicació exacta del teu allotjament. A partir d'aquest punt podràs visitar qualsevol lloc del Delta de l'Ebre i gaudir d'unes vacances úniques.

Viu una experiència única

Reserva ara i viu una experiència inolvidable al Delta de l'Ebre, paradís natural nombrat com a reserva de la Biosfera.

Reserves

COPYRIGHT © 2024 LA FINESTRA DEL DELTA | Designed By IPM Projects