DESCOBREIX EL

Delta de l'Ebre

Coneix

Experiències i Activitats al Delta de l'Ebre

Caminada a la ruta del Far del Fangar

El Far del Fangar és el far més icònic del Delta de l’Ebre. Destaca principalment per la seva singularitat, construït als anys 80. Avui en dia la ruta del Far del Fangar, és una de les rutes estrella del Delta de l’Ebre. 

Com el propi nom diu, la ruta, de primeres s’enfonsa en la punta del Fangar; començant des de la platja de la Marquesa, on ens envoltem d'un alt interès paisatgístic i natural, envoltats de flora i fauna, que fa que viatgem a la màgia del Parc Natural del Delta de l’Ebre, tenint en compte que hi han moltes zones de nidificacions protegides. 

I com a segona part de la ruta, passant a la Platja de la Punta del Fangar, una altra de les platges emblemàtiques del Delta, també formada per sistemes dunars d’alt valor ecològic i plenes de vida animal. En sí la ruta sencera recorre gairebé 9 km de platja que es poden fer en dues hores caminant.

Sunsets al Trabucador

Una Altra de les activitats imprescindibles es veure les màgiques postes de sol, on? 

  • La platja del Trabucador, és sense cap mena de dubte el lloc idoni per gaudir de l’hora daurada, a part de poder observar la gran varietat d’aus que viuen en l’hàbitat. 

La platja uneix dos elements clau: la Punta de la Banya amb el Delta de l'Ebre, d’aquesta manera el trabucador fa que sigui extravagant, ja que està entre dues aigües. Aquest conjunt de naturalesa, és l’exemple clar de la tranquil·litat que predomina al litoral de les Terres de l'Ebre.

Birdwatching/Flamencs

Avui en dia l’observació d’aus és una de les activitats més practicades en el Delta, hi han molts llocs per a gaudir de les bones vistes, com: La llacuna de la Tancada, la llacuna de l’Encanyissada, El Mirador del Pont de Través, El Mirador de l’Embut, Torre de Sant Joan. En tenir uns bons binocles i molta curiositat per aprendre, podràs gaudir moltíssim d’aquesta activitat, tenint el compte les meravelloses vistes, i totes les espècies d’ocells que hi podrem trobar, que en son més de 150!  Hi han espècies com el cames llargues, el martinet blanc, el capó reial… i l’estrella del Parc Natural del Delta de l’Ebre, el flamenc.

Sortides amb Kayak

Les sortides en Kayak ens permeten veure el Delta de l’Ebre des d’un altre punt de vista, únic i molt màgic, o més ben dit des del seu interior, ja que capta amb la seva singularitat des del primer moment! 

Gràcies a aquestes rutes podem conèixer a fons el riu Ebre i el delta en sí, navegant veiem de primera mà tot el paisatge,  aquesta experiència farà que gaudim al màxim de les vistes i aigües tranquil·les.  Per a les rutes, hem de tenir en compte que hi han dos recorreguts diferents; des de l’illa Sapinya o des de l’illa de Gràcia.

Sortides amb bici

El Delta de l'Ebre és la font inesgotable de possibilitats de sortides amb bici ja que hi ha un ventall de rutes per a triar segons cada lloc d'interès, tenint en compte els nivells de dificultat per tot tipus de públic: la majoria són senzilles i assequibles per tothom (no presenten desnivells i segueixen camins fàcils), mentre que un parell són més exigents i estan orientades a qui estigui habituat al ciclisme. 

Una de les rutes que té més èxit ens transporta del poble de Deltebre fins a la desembocadura del riu Ebre, ideal per una excursió pel matí.

MónNatura

MónNatura està situat a la llacuna de la Tancada, i és un centre especialment pensat per entendre i gaudir de la màgia del Delta. En aquest espai, hi trobaràs espais sobre: la sal, la pesca tradicional i la observació d’ocells ja que són els tres grans fils conductors. La Fundació Catalunya La Pedrera va restaurar els terrenys de les antigues salines de la Tancada, posant en relleu el valor mediambiental de la zona, mitjançant diferents espais visitables i una proposta d’activitats lúdiques i didàctiques que presenten el valor d’aquesta àrea de llacunes. 

També és un espai accessible per a persones amb mobilitat reduïda.
+ 0
Platges Diferents
+ 0
Turistes Anuals
+ 0
Aus Exòtiques

GALERIA

A QUÈ ESTÀS ESPERANT?

COPYRIGHT © 2021 LA FINESTRA DEL DELTA | Designed By IPM Projects