UN POC MÉS

SOBRE NOSALTRES

Un poc més

Sobre Nosaltres

Alguna pregunta?
lafinestradeldelta@gmail.com
Contacta'ns
+34 634 713 320

LA NOSTRA HISTÒRIA

Una finca amb un toc familiar

La Finestra del Delta és un petit Resort Rural situat al cor el Delta de l’Ebre, amb 11.000m2 de finca i només a 3km de la platja de l’Ampolla.

La nostra finca ha estat feta poc a poc amb l’esforç de tota la família i amb moltíssima il·lusió i sobretot amb la intenció de poder ensenyar una mica de la nostra manera de viure i de poder tenir contacte amb la natura.

Si aneu a donar una volta per la finca us trobareu amb CATA, el nostre cavall,  segurament en arribar us farà la seva benvinguda. Ella surt corrents quan arriba algun nou invitat i està sempre esperant a veure si algú pot donar-li un tros de pa sec o li diuen el guapa que és. CATA és molt dolça, honesta i bona, si voleu anar a saludar-la estarà encantada.

Vine a conèixer el Delta de l'Ebre

Si baixeu a baix a la bassa coneixereu la família deltaica d’oques, ànecs i gallines. Són molt simpàtics, sempre van junts a tot arreu i els encanta remullar-se a la bassa 2 o 3 cops al dia. Si els observeu des de dalt, veureu com es dutxen els uns als altres i el presumits que són.

Us voldríem contar moltes més coses….com hem fet cada racó d’aquesta casa….tot el viscut mentre s’anava descobrint cada espai….però pensem que el millor és que vosaltres feu la vostra pròpia aventura al Delta i a la Finestra. Us invitem a què ens visiteu I podeu conèixer de primera mà el Delta de l’Ebre i casa nostra.

Rafa & Mercè Propietaris de la Finestra del Delta

La Finestra del Delta
Les vacances somiades

Viu una experiència única

Reserva ara i viu una experiència inolvidable al Delta de l'Ebre, paradís natural nombrat com a reserva de la Biosfera.

Reserves

COPYRIGHT © 2021 LA FINESTRA DEL DELTA | Designed By IPM Projects

Enviar un missatge